En stund som berörde!

"Det kändes att köra till Åsliden idag” så inledde Magnus Ohlsson sitt tacktal till medarbetarna. Den förste februari tar Aleris över driften av vård och omsorgboendet Åsliden. Magnus berömde personalen över de tålamod de visat under året, han visste att det frestat på med känslan av ovisshet då beslutet blev överklagat och tidsperspektivet gick från tre veckor till ett år.

Magnus uttryckte stolthet över verksamheten och den kompetens som medarbetarna har på Åsliden. ”Jag är övertygad om att detta kommer att bli bra, jag önskar er stort lycka till!"

Magnus överlämnade blommor och en gåva som ett tack från Båstad kommun, dagen avslutade med smörgåstårta och en stund i gemytlighet.

Båstad kommun ska vara stolt över Åsliden och medarbetarna som arbetar på vård och omsorgboendet, i senaste undersökningen vad tycker Äldre om äldreomsorgen? fick Åsliden otroligt högt betyg!

Vi säger stort lycka till!! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack mycket spännande ska det bli.

Svar: Lycka till!
Monica Ehnberg

2015-01-31 @ 15:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Båstads kommun har som mål att vård och omsorg ska vara en av Sveriges 10 bästa år 2018, ett mål vi ständigt arbetar för att nå. Bloggen är ett verktyg för att informera och skapa öppenhet till allmänheten.

Om

Min profilbild